Produse din hartie si carton destinate altor domenii de activitate, dintre cele mai diverse.

Hartie pentru alte domenii de activitate

Domeniile de utilizare ale hartiei fiind atat de variate sunt greu de cuprins intr-o singura prezentare. Daca in trecut fiecare domeniu de activitate necesita un tip specific de hartie, in prezent, datorita diversificarii economiei si produselor disponibile, clientul este cel care alege tipul de hartie in functie de necesitatile proprii.

In aceste conditii, am venit in intampinarea nevoilor clientilor prin largirea gamei atat ca tipuri individuale cat si ca formate disponibile.

De la sectorul constructiilor pana la industria textila, firma noastra acopera necesarul de hartie al multor domenii de activitate. Pe langa cele enumerate anterior pot fi mentionate si alte domenii sau utilizari: coletarie, industria sticlei, comertul cu amanuntul al produselor nealimentare, cresterea animalelor, industria prelucratoare, publicitate, catering etc. Produsele sunt disponibile si intr-o varietate de gramaje, incepand cu 22 gr/mp, ajungand, pentru unele tipuri, la 110 gr/mp.

Produse disponibile: hartie kraft natural, hartie pentru uz general, hartie kraft albit, hartie matase, hartie cu PE, hartie industriala, hartie matase naturala, hartie ambalaj.